بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان شمالی، تیم ارزیابی ظرفیتهای تولید و اشتغال 73 روستای منتخب کشور روزگذشته 30 فروردین با حضور در روستای هدف گردشگری اسفیدان با اعضای شورا، دهیار و مردم روستا دیدار و گفتوگو کردند.
سرپرست این تیم با اشاره به اینکه سازمان میراثفرهنگی با انتخاب 73 روستا در کشور که ظرفیتهای بالقوهای برای توسعه گردشگری و اشتغال دارند گفت: «سه روستای اسفیدان، درکش و روئین در خراسان شمالی برای بررسی و حمایت این سازمان از اشتغال و کارآفرینی مدنظر هستند.»
یاسینی تصریح کرد: «روستای اسفیدان در حوزه بومگردی و ایجاد اقامتگاههای بومگردی میتواند جهش خوبی در این بخش انجام دهد.»
تیم اعزامی از سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری بعد از جلسه با مردم روستا از بخشهای مختلف تولید صنایعدستی و کمپ گردشگری و روستا بازدید کردند.
بازدید از روستای درکش
تیم ارزیابی ظرفیتهای تولید و اشتغال در ادامه بازدید از روستاهای هدف گردشگری، با فرماندار شهرستان مانه و سملقان دیدار و گفتوگو کرد.
در این جلسه، غلامرضا عوضزاده فرماندار مانه و سملقان ضمن قدردانی از حضور این تیم و اقدام ارزنده سازمان میراثفرهنگی، به ظرفیتهای بالای گردشگری شهرستان مانه و سملقان پرداخت.
سرپرست تیم ارزیابی ظرفیتهای تولید و اشتغال نیز گفت: «سازمان میراثفرهنگی اهتمام ویژهای برای رونق کسبوکار و ایجاد اشتغال در این 73 روستا دارد و این امر تنها با همراهی مسئولان و مشارکت مردم استان محقق میشود.»
در ادامه تیم مزبور با همراهی همکاران و اعضای شورا از ظرفیتها و زیرساختهای روستای هدف گردشگری درکش بازدید کردند.
بازدید از روستای روئین اسفراین
روستای هدف گردشگری روئین سومین روستای منتخب استان در طرح ظربتی ارزیابی ظرفیتهای تولید و اشتغال بود که مورد بازدید تیم اعزامی از سازمان میراث فرهنگی قرار گرفت.
تیم ارزیابی در معیت کارکنان ادارهکل و مدیر میراثفرهنگی اسفراین و تنی چند از مسئولان این شهرستان ضمن بازدید از اقامتگاههای بومگردی و تأسیسات گردشگری، بافت تاریخی، کارگاههای متعدد صنایعدستی و چادرشببافی و همچنین خانه صنایعدستی روستا و مصاحبت با اهالی، ظرفیتهای این روستا را مورد ارزیابی و بررسی قرار داد.
توسعه گردشگری در گرو مشارکت جوامع محلی
محمد سویدانلویی در جلسه مشترک با تیم ضربتی ارزیابی ظرفیتهای تولید و اشتغال 73 روستای منتخب کشور گفت: «باور ما این است که توسعه گردشگری در روستاهای هدف بدون مشارکت جوامع محلی امکانپذیر نیست.»
سرپرست تیم ضربتی ارزیابی تولید و اشتغال نیز گفت: «در بازدید از روستای هدف گردشگری اسفیدان این نکته حائز اهمیت است که ظرفیتهای مناسبی در این روستا وجود دارد که در توسعه گردشگری و اشتغالزایی میتواند مؤثر واقع شود.»
او تصریح کرد: «در ارزیابی بهعملآمده توسعه اقامتگاههای بومگردی و ارائه تسهیلات مناسب میتواند گرهگشای توسعه گردشگری و اشتغال باشد.»
انتهای پیام/